Underlig jul!

Julen blev verkligen inte som planerat.. jättekonstig jul måste jag säga!

Julafton:
Vaknade ganska tidigt och hoppade in i duschen, gjorde oss sedan klara för att åka till Mats pappa för att äta lite jullunch. Stannade hos Marie först för att lämna nyckeln hem till oss. Fick då reda på att Helena hade kräkts dagen innan. Jaha, och då var självaste julafton inte alls som vi tänkt oss, ingen ville ju riskera att bli smittad så Sandra och Helena fick stanna hemma. 
Men det blev en hyffsad julafton ändå, barnen fick många och fina julklappar. 

Juldagen:
Tanken var att vi skulle till Sandra och Helena på middag och äta kalkon. Men vi fick skjuta på det några dagar för att avvakta och se så inte Sandra också blev sjuk. Istället satt vi hemma hos oss och åt lite mer julmat.
Samma personer som på julafton + Ida. Håkan och Stefan for iväg ganska snabbt men Ida och Marie var kvar ett tag och tittade på TV. Marie skulle egentligen ha varit barnvakt så vi kunde gå ut men hon hade lovat Elsa att komma dit. Synd för oss.. eller inte.

Vi tog ett varsitt glas vin och spelade monopol. Vi blev lite snurriga och gick in i sovrummet och sjöng sing star. Jag var överlägsen. Efter att ha druckit lite mer så blev vi så enormt sugna på att gå ut så jag skickade ett sms till svärmor som kom ner och sov här =)
Var på frälsningsarmén. Var ganska mycket folk när vi kom men dom försvann ganska snabbt. Men jag hade kul iaf!

När vi kom hem så började Mats å kräkas.. och sen var hela karusellen igång.. Han låg dålig i 12 timmar. Dagen efter var det Amandas tur och dagen efter det Noras. Usch och fy!



Ja, det var våran jul. Jättekonstig!!

Imorrn ska vi träffa Sandra och Helena så barna får öppna sina julklappar från dom och på kvällen ska vi till Per och Marie och äta god mat och dricka lite öl och cider.
Hoppas på ett nytt och roligt år!

Ha en trevlig kväll och ta det lugnt imorgon! =)



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0