Fuktig lägenhet

I måndags när vi for från Karlstad så började vi se fram emot att komma hem, hem till vårat eget! Det skulle bli skönt att komma hem, packa upp och sova i sin egna säng..

Men så fort vi öppnade dörren till lägenheten så slogs vi av en fruktansvärd lukt, det luktade gammal jordkällare och det var så jävla fuktigt överallt. Vi började nästan gråta och allt kändes/känns förjävligt!

 

När vi kom in i köket och skulle fika så var det alldeles blött på stolarna och golven och väggarna i nästan hela lägenheten var alldeles klibbiga!

 

Det enda rummet som luktade hyffsat var vårat "stängda" rum där det är konstaterat fukt, känns ju skitkul! :(

 

Lukten är inte lika illa längre men det är äcklig luft här hemma, alla kläder och sängkläder känns fuktiga. Vill inte ens veta hur våra möbler egenligen luktar! Vi har tagit kontakt med alla möjliga instanser så nu avvaktar vi och ser vad som händer.. Om inte hyresvärden gör något åt detta så finns det tyvärr inte så mycket att fundera på, då blir det en flytt till.. Vill verkligen inte det men det går inte att bo så här med barnen och snart kommer det en liten bäbis som är mycket känsligare!

 

Så här fint var det i taket igår!

 

FAN, jag som trivs så bra...



Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0